fredag 3 december 2010

Värstingen

Efter att fött upp rasen Basset Artesien i snart 30 år, så vill jag bara skriva att man fortsätter och blir förvånad. Kryssa, vårt senaste tillskott är något i hästväg. Det finns ingen hejd på vad hon hittar på. Vi har alltid sagt att Bassetvalpar är så lätta att hålla på med - men.... Några exempel:

Hon har upptäckt att skumgummidynorna inuti hundkuddarna bör perforeras. Kan varas svårt ibland men då kan hon ju alltid ta tänderna till hjälp för att demolera utanmätet. Blir det svårt så kan man ju alltid skälla på täcken och då vet matte att det är dags att gå ut i köket och kolla. Oftast händer det när de sänder något bra på TV.

Räcker inte dynorna till så kan man ju alltid gnaga på karmar eller elementrör, färgen försvinner visserligen, men vad gör det.

I går bestämde Kryssa sig för att börja på vårt vackra förvaringsskåp i hallen.Då fick jag nog. Hämtade Tabasco och smörjde på alla hörn. Vad hände tror ni?

Det var ju gott sa Kryssa och slickade i sig en del!!!!!

Å andra sidan - det är inte kul att vara hund för tillfället. Ingen särskild aktivitet utomhus. Över 20 grader kallt och vad ska de små liven hitta på då?

Inga kommentarer: