Men först - fick ett tårtrecept av blivande valpköpare. Återkommer när jag bakat den! Hon hade varit och plockat 2 ggr 10 liter blåbär. Här finns inga, och ändå pratar man om blåbärsår. Konstigt. MEN skogens guld är på väg. Kamraten och jag var ute i helgen och fixade si så där 5 liter i korgarna. Och då ska ni komma ihåg att det bara var fråga om gallring. Mer blir det. Kantareller skall stekas i smör tillsammans med färsk lök. Peppar och salt och en massa grädde som skall koka in. Länge! Knorren är att riva parmesan-ost strax före servering och då blir det så krämigt och gott, gott, gott! Nu väntar jag i alla fall på Karl Johan-svampen, min absoluta favorit. Den skall plockas när man knappt ser den och skivas mycket tunt. Hyvla parmesan över och häll på olivolja. Kan det bli bättre? Tror ej.
söndag 12 juli 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar